herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    22-01-2011
Tegenstander:    Nieuw Sloten D1
Uitslag:     Uit Gewonnen 2 - 3

Geplaatst door Gerard Buskermolen op 22-01-2011

Wedstrijdverslag

Prima overwinning op Nieuw Sloten

Vandaag moesten we pas om 13 uur spelen, uit tegen de D1 van Nieuw Sloten. Het had geregend de laatste dagen, waardoor het veld wel wat drassig was, maar toch goed bespeelbaar. De eerste wedstrijd tegen Nieuw Sloten hadden we verloren en in het begin leek het weer die kant op te gaan. We zaten niet best in de wedstrijd. Veel ballen die niet aankwamen, waardoor we na 10 minuten met 1-0 kwamen achter te staan. Toch kregen we ook wel kansen en dat leverde de gelijkmaker op. Een schot van Koen werd nog wel door de keeper afgeremd, maar de bal verdween toch over de doellijn. Nog voor rust kwamen we zelfs op voorsprong door een mooi leep schot van Matthew: 1-2 dus.
Was de wedstrijd voor rust nogal rommelig, na de pauze bleek nog eens dat we er echt wel iets van kunnen. Er werd met meer overleg gespeeld, waardoor we de bal veel beter in de ploeg wisten te houden. En wat de tegenstander ook probeerde, de verdediging gaf weinig weg en Arsenyo was weer een betrouwbare sluitpost. Ook de keeper aan de andere kant was trouwens veel beter op dreef dan in de eerste helft, maar was volstrekt kansloos door een prachtig schot van invaller Kenneth (bedankt voor het invallen trouwens). Vanaf de hoek van het strafschotgebied draaide de bal in de verre bovenhoek. Een wereldgoal. Daarna zette Nieuw Sloten nog eens alles op alles en nadat dat de 2-3 opgeleverd had, streden we hard voor de overwinning. De scheidsrechter, die de hele wedstrijd zeer streng, maar wel rechtvaardig had gefloten, liet een paar minuten te lang doorspelen. Maar we hielden het doel verder schoon. Goed en fanatiek gespeeld, jongens. Een verdiende overwinning, de beste van het seizoen.

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!